snel geleverd, eenvoudig in gebruik

Onze oplossingen vinden hun toepassing tijdens de constructie van of onderhoudswerkzaamheden aan leidingsystemen. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Is er sprake van een spoedgeval? Geen probleem, ons team staat 24-7 en 365 dagen voor jou klaar!
bekijk alle oplossingen

bekijk ons verhuuraanbod

las-isoleren

Inzet van een Technom las-isolatietool garandeert een hydrocarbonvrije werkomgeving voor lasser en fitter. Veilig en gecertificeerd.

druktesten

Met de Technom flenslas testplug vervalt de noodzaak om een heel leidingsysteem te druktesten. Een lokale druktest, van enkel/alleen de lasnaad van de flens, biedt vele efficiencyvoordelen.

lokring gereedschap

Lassen in ATEX zones? Gebruik Lokring-fittingen om heetwerk te reduceren en huur Lokring-tools met toebehoor bij Technom.

OvoLifts®

OvoLifts®, Dit unieke hijssysteem is geschikt voor het liften van enkele of meerdere leidingen tegelijk. Eenvoudig en op afstand bedienbaar met behulp van hydrauliek.

neem contact op

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!