veilig, gecontroleerd en efficiënt

Lokaal druktesten biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele manier van niet destructief onderzoek. Het drainen en drogen van het leidingsysteem vervalt wat niet alleen technische voordelen biedt, maar ook veel beter is voor het milieu. Daarnaast wordt de doorlooptijd enorm ingekort.   

lees meer
Dsc00132 Scaled
druktesten

vullen, drainen en drogen overbodig

Bij conventionele druktesten wordt het hele leidingsysteem gevuld met water. Naast het feit dat water in systemen in veel gevallen niet wenselijk is, kost het drainen en drogen van het systeem veel tijd. Het afvoeren van het vervuilde water is inefficiënt en milieubelastend.  

bekijk de voordelen

voordelen

Technom Icons Druktesten 1
Het vullen, drainen en drogen vervalt
Technom Icons Lasisoleren 1 10
Reductie doorlooptijd
Technom Icons Druktesten 2
Minder belastend voor het milieu
Technom Icons Productpagina Gebruiksvriendelijke Demontage
Gebruikersvriendelijke montage en demontage

voor ANSI en DIN/PN flensverbindingen

De flenslastesters zijn leverbaar met zowel ANSI alsook DN/PN flensconfiguraties. Beschikbaar vanaf 0.5” – 36” in verschillende drukklassen.

bekijk producten

plug & play-concept

De flenslastesters worden inclusief alle benodigdheden geleverd. Zo ontbreekt er niets voor een veilige en efficiënte montage.

hoe het werkt
zo werkt het

gecertificeerd en uit voorraad leverbaar

Technom produceert, in samenwerking met gespecialiseerde en gecertificeerde partners, alle flenslas testpluggen in eigen beheer. Ontwerp, assemblage, testen en certificeren gebeurt in-house.

bekijk documentatie

eenvoud

documentatie en instructie

Om de integriteit van de afdichting te waarborgen wordt alle apparatuur geleverd met een officieel testcertificaat en een instructiekaart. Ben jij op zoek naar inbouwmaten, gewichten of werkprocedures? Alle informatie vind je hier.

veelgestelde vragen

Hiernaast vindt je antwoord op een aantal algemene vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

contact opnemen

De flenslastester is leverbaar in verschillende diameters en met verschillende flensconfiguraties. Uit voorraad leverbaar: lastesters van 0,5″ t/m 36″ in combinatie met ANSI t/m 2500lbs en DN t/m PN100 flensconfiguraties

Het betreft hier een “special”. Neem contact op Technom voor meer informatie.

Ja, om de flenslastester veilig en op de juiste manier te installeren is een certificaat verplicht. Technom heeft een eigen trainingsprogramma en beschikt over ervaren trainers. 

neem contact op

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!