Dsc01622 Scaled

wij geloven dat het anders kan

Wij zien het als onze missie om klanten te laten zien dat werken aan leidingsystemen efficiënter kan, zonder daarbij compromissen te hoeven sluiten op het gebied van veiligheid. Elke oplossing die wij verkopen, verhuren of zelf ontwerpen en produceren heeft daarom zowel een kostenbesparend effect als een veiligheid verhogende werking.

lees meer
Missie
Vdl 8368 27 Scaled
Visie

waar we
naartoe willen

Het ultieme doel is om het bestaansrecht van de onderneming te verankeren, de impact in de markt te maximaliseren en een prettige en veilige werkomgeving te creëren voor ons personeel.

lees meer
Dsc00231

wie we willen zijn?

Als een betrouwbare leverancier en partner. Een partner die een actieve bijdrage levert aan de doelstellingen van haar leveranciers, distributeurs en klanten. Een partner die betrouwbaar is en producten en diensten levert van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

lees meer
Vdl 8312 13 Scaled
Waarden

waar wij
voor staan

Wij staan voor veiligheid, flexibiliteit, pro-activiteit, betrouwbaarheid en transparantie. In alles wat wij ondernemen en besluiten houden wij rekening met deze kernwaarden.

werken bij Technom? meet the team

neem contact op

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!