Onze missie

Ons doel is om de operationele kosten van onze klanten te reduceren zonder ook maar één compromis te hoeven doen op het gebied van veiligheid.

Daarom bieden wij een breed scala aan innovatieve oplossingen die voordeliger, veiliger en efficiënter zijn dan conventionele oplossingen. Direct uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur op locatie bij de klant.

safety verhogend

efficiency verhogend

binnen 24u leverbaar

Onze bedrijfsvisie

Wij geloven in de eerste plaats dat visie gaat over wie je als bedrijf wilt zijn. Voor ons betekent dit dat we innovatief willen blijven en onze klanten willen inspireren om anders te werken. Tegelijkertijd willen we dat onze klanten ons beschouwen als hun partner op wie ze kunnen vertrouwen. Een partner die toegewijd is aan hun succes en producten van hoge kwaliteit levert tegen concurrerende prijzen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Daarnaast gaat visie ook over waar je naar toe wilt als organisatie. Onze ambitie is om onze producten en diensten in heel Europa af te zetten. Om dit te realiseren willen we op strategische locaties plaatselijk georiënteerde service centra openen. Zo kan er lokaal ingespeeld worden op de klantbehoefte en kan de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd worden.

Het is onze overtuiging dat alleen op deze manier Technom een prominente rol kan blijven vervullen in de industrie.

Mark Scheepstra
Founder & CEO

Onze kernwaarden

Veiligheid

De producten en diensten van Technom worden toegepast in risicovolle situaties. Daarom hanteren wij de hoogste veiligheidstandaarden. Elk product dat Technom verkoopt of verhuurt wordt gecontroleerd en gecertificeerd. Ook alle medewerkers, van werkplaats tot kantoor zijn in het bezit van een VCA-vol certificaat.

Betrouwbaarheid

Om te voldoen aan de energie- en grondstoffenbehoefte van de markt zijn onze klanten afhankelijk van betrouwbare partners en leveranciers zoals Technom. Bij Technom vinden we het daarom belangrijk dat klanten en leveranciers weten dat ze op ons kunnen rekenen. We houden ons aan afspraken, betalen en leveren op tijd en altijd conform bestelling. Wanneer we iets niet op voorraad dreigen te hebben huren of lenen we het van partners. Koste wat het kost.

Flexibiliteit

Bij Technom heerst er geen 9 tot 5 mentaliteit en de organisatie is doorlopend onderhevig aan verandering. We zijn doorlopend bezig met het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Of dit nu de vorm aanneemt trainingen en cursussen voor het personeel of investeringen in automatisering. Op deze manier houden we de organisatie flexibel waardoor we snel kunnen inspelen op veranderingen. Nu en in de toekomst.

We gaan graag het gesprek aan

Bij Technom vinden we het altijd leuk om te sparren met klanten, partners en leveranciers. Kan Technom iets voor jouw organisatie betekenen of wil je meer weten over hoe wij als organisatie zaken doen? We gaan graag het gesprek aan om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Meer over Technom

Michael Sleurink
Sales manager

Michel Terhaar
Manager Operations

neem contact op

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!