Installatie Lokring fitting MTK300

Installatie Lokring Fitting MTK300 – Verhuur

De Lokring-technologie is in 1987 ontwikkeld. Sinds 1989 zijn de Lokring-pijpfittingen wereldwijd beschikbaar en met een bewezen track record van honderdduizenden installaties heeft Lokring aangetoond een waardig alternatief te zijn voor las- en draadverbindingen. Lokring is van origine van Amerikaanse makelij, ontworpen conform de ASME-regelgeving (American Society of Mechanical Engineers) en wordt vandaag de dag in vele sectoren met succes toegepast.

Het koude alternatief voor las- en draadverbinding, Installatie Lokring Fitting MTK300.

Het gebruik van mechanische verbindingen neemt al jaren toe. Soldeer- en/of draadverbindingen worden nauwelijks meer toegepast. Het tekort aan technisch uitvoerend personeel en de tijdsdruk liggen hieraan ten grondslag. De mechanische Lokring-verbindingen kunnen in ATEX-zones toegepast worden zonder dat extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn.

Innovatieve oplossingen voor leidingsystemen, Installatie Lokring Fitting MTK300

De producten van Technom vervullen niet alleen een behoefte maar zorgen ook voor verandering in de traditionele manier van denken. Alle producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de geldende industrienormen. Installatie Lokring Fitting MTK300.