werken bij technom

Bij Technom hebben we een open bedrijfscultuur en informele werksfeer. We bieden onze medewerkers een omgeving waar initiatief en verantwoordelijkheid wordt toegejuicht. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

wat we doen en hoe

Technom werkt voor de grootste raffinaderijen in de wereld en al hun partners. Wij hanteren de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en werken altijd volgens de regelgeving en standaarden. We hebben de grootste verhuurvloot van las-isolatietools en flenslastesters in Europa en zijn officiële distributeur van Lokring™ en Grayloc.Als partner in engineering en leverancier van gespecialiseerd materiaal en middelen ondersteunen we onze klanten van de (pre-)engineering fase tot het einde van het project. We leveren alle technische specificaties die nodig zijn en we zorgen dat wat de klant nodig heeft, beschikbaar is. En met 100 procent eerlijk advies bouwen we aan lange termijn relaties met een personal touch.

Maak kennis met ons team

Onze vacatures

Gezocht: werkplaats technicus

Locatie: Zeist

Heb jij een passie voor sleutelen aan stoere producten en heb je technisch inzicht? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe werkplaats technicus!

Solliciteer!

Gezocht: account/productmanager binnendienst 

Locatie: Zeist

Werk jij graag in een commerciële omgeving? Heb jij affiniteit met techniek? Zoek niet verder! Bij Technom krijg je best of both worlds in de rol van Accountmanager/Productmanager.

Solliciteer!

Gezocht: verkoper binnendienst

Locatie: Zeist

Ben je klantgericht en houdt je van een uitdaging? Dan is een baan als verkoper binnendienst bij Technom écht iets voor jou!

Solliciteer!

opensollicitatie

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!

Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 10 MB.
upload je cv
privacyverklaring