Sales support medewerker gezocht!

Shell, BP, Esso, Total, Gasunie…. Spreken deze namen jou aan en lijkt het je wat om deze organisaties te helpen veiliger en efficiënter te werken en duurzaam te maken? Ben jij commercieel en administratief sterk en vind jij het leuk om met klanten om te gaan? Lees dan verder

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een binnendienst collega die ons verkoopteam komt versterken. In deze rol ben jij de spil tussen de klant en onze organisatie. Uiteindelijk weet jij na je inwerktraject als geen ander de wensen van onze klant op prettige wijze te doorgronden en kun je deze omzetten in een passende offerte. Nadat je ‘groen’ licht hebt gekregen van de klant, ga je de order administratief verwerken volgens afspraak. Omdat jij secuur werkt en administratief sterk onderlegd bent, staat elk klantafspraak netjes verwerkt in ons ordersysteem. Als de klant gereed is met de werkzaamheden, stel je hem/haar de vraag hoe de werkzaamheden zijn verlopen. Eventuele opvolgacties bespreek je dan door met de buitendienst accountmanager.

Wat zoeken wij in jou?

Belangrijk voor onze klanten en het team is dat je past bij onze organisatie (en uiteraard andersom). Een aantal “softe” eigenschappen die wij zoeken in jou:

 • Collegialiteit en teamspirit; “one for all, all for one”! We doen het immers met z’n allen!
 • Proactiviteit: wij zoeken collega’s di zichzelf kunnen managen en zichzelf willen verbeteren.
 • Sociaal: je vindt het leuk om met mensen om te gaan en te praten (natuurlijke interesse).
 • ‘Good Vibes; : jij houdt er toch ook van om met die positieve flow mee te gaan.
 • Informeel, maar professioneel: niet alleen qua aankleding, maar ook qua communicatie.
 • Geen 9 tot 5 werkmentaliteit
 • Uiteraard verwachten wij niet dat je direct alles weet. Durf te vragen indien je iets niet weet. 

Daarnaast zijn er enkele “harde” eigenschappen die wij van jou vragen:

 • Minimaal MBO+ denk- en werkniveau.
 • Commerciële ervaring (dit hoeft niet per definitie te zijn in een technische omgeving).
 • Kennis en ervaring met MS Office is vereist.
 • Heb je ervaring met AFAS (verkoopsysteem) en/of Insphire (verhuursysteem)? Mooi meegenomen! Mocht je hier geen ervaring mee hebben? Geen probleem. Met je leergierigheid weet jij ons klant-ordersystemen (CRM) binnen no-time eigen te maken.

Wat kunnen wij jou bieden?

Binnen onze organisatie streven wij naar een lange termijn samenwerking: met onze klanten en met onze collega’s. Naast een uiterst leuk, gezellig en informeel team biedt Technom uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden, welke aangevuld zijn met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onderdeel hiervan is een goede pensioenregeling.

Wij vinden het belangrijk dat een ieder de gelegenheid moet krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Daarom kan een persoonlijk opleidingsplan van toepassing zijn welke in lijn zal zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Om de “team spirit” goed te houden, worden regelmatig leuke uitjes gehouden. Dit kan een weekendje Maastricht zijn, een kerstafsluiting in een haute-cuisine restaurant of een borrel in een leuk café. En als iedereen jarig is, dan mogen de verjaardagscadeaus niet ontbreken!

Primaire arbeidsvoorwaarden:

 • een salaris tussen de €2200,- en €3.500,- bruto per maand
 • Parttime 24 of 32 uur per week
 • Vakantiegeld

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Winstdeling
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra vakantiedagen
 • Pensioenregeling

Over ons

Technom is actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en UK. Hierbij neemt de entiteit “Products” de verkoopactiviteiten voor haar rekening verzorgt de entiteit “Tools” alle dienstgerelateerde activiteiten. Ons bedrijf heeft in de afgelopen 20 jaar een stevige positie opgebouwd in wereld van olie & gas. Als grootste marktspeler van (huur)equipment om pijpleidingen aan te leggen, te onderhouden of te repareren is een nauwe en prettige samenwerking met onze klanten van groot belang. Hierbij staat “veiligheid” op plaats #1.

Samen met het geweldige team zorgen wij elke dag voor uiterst tevreden klanten.

Spreekt bovenstaand profiel jou aan? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze salesmanager Michael Sleurink.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Bij Technom vinden we het altijd leuk om met toekomstige kandidaten te sparren. Dus heb je vragen over de vacature of wil je graag op gesprek komen? Neem dan gerust contact op via 0343-492090 of neem direct contact op met onze Sales manager Michael Sleurink. 

Nieuwsgierig naar onze collega’s? Bekijk alle teamleden en wie weet zien we jou daar binnenkort verschijnen! 

Maak kennis met het team Solliciteert direct

Michael Sleurink
Sales manager

neem contact op

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!