training & certificering

Technom traint en certificeert jouw mensen zodat zij zelfstandig en veilig kunnen werken met onze producten. Als werkvoorbereider of planner blijf je hierdoor altijd flexibel in de uitvoering zonder in te leveren op veiligheid. Een win-win dus! Aan het einde van één van onze trainingen kunnen cursisten veilig en adequaat werken met onze Las-isolatietool en Flenslastester of Lokring gereedschappen.

De training en certificering bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Tijdens het theoriedeel worden cursisten stap voor stap bewust gemaakt van de veiligheidsaspecten voor en tijdens de werkzaamheden. Tijdens het praktijkdeel gaan de cursisten hands-on met onze producten aan de slag. Zodra het theorie- en het praktijkdeel succesvol zijn afgerond, ontvangt de cursist een officieel certificaat.

Bekijk het aanbod

Training lokaal druktesten

Het doel van deze training is om jouw medewerkers te leren om een Las-isolatietool of een Flenslastester op correcte en veilige wijze te installeren. Tijdens de theorie leggen we de nadruk op mogelijke gevaren en hoe deze voorkomen kunnen worden.

Tijdens het praktijkdeel zijn cursisten dankzij het afgeronde theoriedeel klaar om direct met de producten te oefenen. Ze zullen de stappen doorlopen van meerdere typen producten zodat ze in het werkveld precies weten wat ze moeten doen. Na het volgen van deze training zijn cursisten gecertificeerd en daarmee in staat zelfstandig op veilige en correcte wijze onze producten te gebruiken in het werkveld!

Neem contact op

Training koud verbinden met Lokring

Het doel van deze training is om jouw medewerkers te leren om Lokring verbindingen op een correcte en veilige wijze te installeren. Tijdens de theorie focussen we vooral op het inspecteren van de leidingkwaliteit en het beoordelen van de geschiktheid van een leiding.

Tijdens het praktijkdeel gaan de cursisten zelf met het gereedschap oefenen. Zo ervaren cursisten hoe het is om met het gereedschap te werken en weten ze in het werkveld precies wat ze moeten doen. Na het volgen van deze training zijn cursisten gecertificeerd en daarmee in staat zelfstandig op een veilige en correcte wijze Lokring verbindingen te installeren.

Om rekening mee te houden

Randvoorwaarden praktijktraining bij jou op locatie

  • Cursisten hebben succesvol hun theorie behaald
  • Er is een trainingsruimte beschikbaar op de begane grond
  • Maximaal 10 deelnemers per sessie
  • Cursisten zijn in het bezit van eigen persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Cursisten zijn in het bezit van een persoonlijk veiligheidspaspoort
  • Cursisten zijn in het bezit van een geldig ID of paspoort
Neem contact op

neem contact op

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!