Support & supervisie

Als organisatie leveren wij ondersteuning in het werkveld via zogeheten Service Engineers. Klanten van ons maken hier gebruik van wanneer hun eigen mensen niet beschikbaar zijn of niet beschikken over de juiste ervaring. Onze Engineers worden opgeleid en getraind om professionele ondersteuning te bieden tijdens laswerkzaamheden of het koud verbinden van leidingen. Wanneer uw eigen mensen wel gecertificeerd zijn maar er behoefte is aan extra ondersteuning kunnen onze Service Engineers ook ingezet worden als supervisor. Zij zullen uw mensen op professionele wijze adviseren bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Lees meer

On-site support

Ondersteuning in het werkveld

Beschik je niet over gecertificeerd personeel of heb je behoefte aan een specialist om de klus te klaren? Onze Service Engineers bieden professionele ondersteuning tijdens laswerkzaamheden of het koud verbinden van leidingen. Van voorbereiding naar installatie tot het monitoren van de veiligheid. Onze Engineers zijn gespecialiseerd in het installeren van Las-isolatietools en Flenslastesters. Daarnaast zijn zij ook gecertificeerd Lokring installateurs. On-site support nodig of behoefte aan meer informatie? Je kan ons maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 17:00 uur telefonisch bereiken via (+31) 343 49 20 90.

Stel hier je vraag

Supervisie

Professionele begeleiding & advies

Het is ook mogelijk om onze Service Engineers in te huren om supervisie te verlenen. Bijvoorbeeld wanneer uw eigen mensen wel gecertificeerd zijn maar weinig praktijkervaring hebben. Onze Engineers zullen uw mensen op professionele wijze adviseren en begeleiden tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Net als bij de on-site support leveren wij specialisten voor laswerkzaamheden en het koud verbinden van leidingen.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je gewoon een vraag stellen? Neem dan telefonisch contact op via (+31) 343 49 20 90 of stel je vraag via onderstaand contactformulier en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

neem contact op

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!