over technom

Veiligheid, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zijn kernwaarden waar Technom als organisatie voor staat. Na ruim 20 jaar pionieren behoren onze oplossingen vandaag de dag tot de standaard. Onze klanten zijn actief in de raffinage, exploratie & productie, chemie, petrochemie en de energiesector.  

Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de aanleg en het onderhoud van leidingsystemen. We bieden veilige en kwalitatief hoogstaande oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn en kosten besparen. Daarnaast verzorgen we producttrainingen, brengen we advies uit en bieden we supervisie en ondersteuning in het werkveld. Kortom: Technom heeft een oplossing voor elke uitdaging!

Download Bedrijfsinformatie

Onze visie op onderhoud: veiliger & efficiënter

Onze visie is dat het onderhoud en reparaties aan leidingsystemen veiliger, goedkoper én efficiënter kan. Vanuit een proactieve houding gaan we met onze klanten en partners in gesprek om te kijken hoe we dingen anders kunnen doen. Het aangaan van een lange termijn relatie en blijvende klantwaarde bieden staan daarbij centraal.

Onze producten voldoen niet alleen aan de hoogste veiligheidsnormen, ook zijn ze uiterst efficiënt. Het mes snijdt hierdoor aan twee kanten. Aan de ene kant een besparing van kosten voor het management en aan de andere kant een toename van veiligheid, productiviteit en werkplezier in het werkveld.

Neem contact op

Wat we doen en hoe

Technom werkt voor de grootste raffinaderijen in de wereld en al hun partners. Wij hanteren de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en werken altijd volgens de regelgeving en standaarden. We hebben de grootste verhuurvloot van las-isolatietools en flenslastesters in Europa en zijn officiële distributeur van Lokring™ en Grayloc.

Als partner in engineering en leverancier van gespecialiseerd materiaal en middelen ondersteunen we onze klanten van de (pre-)engineering fase tot het einde van het project. We leveren alle technische specificaties die nodig zijn en we zorgen dat wat jij nodig hebt, beschikbaar is. En met 100 procent eerlijk advies bouwen we aan lange termijn relaties met een personal touch.

We begrijpen het belang van veiligheid en kwaliteit voor onze markt. Daarom is niet alleen Technom als organisatie VCA-gecertificeerd. Ook al onze medewerkers – ook degenen die niet on-site komen – zijn VCA-gecertificeerd. Zo verzekeren we ons ervan dat iedereen zich bewust is van het belang van veiligheid en kwaliteit voor onze klanten en hun klanten.

neem contact op

Je kunt ons altijd bereiken: we staan letterlijk dag én nacht klaar voor onze klanten. Elke dag van het jaar. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!